ספר מתכוני לחמים
- קטגוריהלחמים
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר בשרי
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
חצי כפית כמון, חצי כפית מלח, קורט כורכום
-
ללחמניות: 4 כוסות חדפ חם קמח לבן
-
2 כפות שמן זית 2 כפות שמן קנולה
-
-
אופן ההכנה
-
0
מתחילים בבצק כדיי שיתפח טוב ללוש את כל החומרים כ10 דק במערבל ובסוף להוסיף את המלח, התפחה של שעה.
-
1
לטגן את הבצל עד השחמה ואז להוסיף את הבשר והתבלינים כשמשחים הבשר להוציא בלי השמן לסנן טוב ולצנן.
-
2
כשהבשר מתקרר והבצק התפיח למלא לכדור, ביצה, שומשום- תנור שחומם מראש על 180 לאפות לחצי שעה.
0
מתחילים בבצק כדיי שיתפח טוב ללוש את כל החומרים כ10 דק במערבל ובסוף להוסיף את המלח, התפחה של שעה.
1
לטגן את הבצל עד השחמה ואז להוסיף את הבשר והתבלינים כשמשחים הבשר להוציא בלי השמן לסנן טוב ולצנן.
2
כשהבשר מתקרר והבצק התפיח למלא לכדור, ביצה, שומשום- תנור שחומם מראש על 180 לאפות לחצי שעה.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים