אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני לחמים

258
צפיות

לאפות רכות גדולות במחבת

המתכון של
לאפות רכות  גדולות במחבת

קלות להכנה אין צורך בהתפחה ארוכה והכי חשוב טעימות

  • קטגוריהלחמים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • הבצק
  • 4 כוסות קמח
  • 2 כפיות שמרים יבשים
  • כ פית משפר אפיה
  • 2 כפיות סוכר
  • 2 כפות שמן זית
  • כפית מלח
  • כוס וחצי מים חמימים
  • ההכנה
  • בקערת המיקסר שמים את
  • השמרים משפר אפיה והסוכר
  • מוסיפים רבע כוס מים ומערבבים
  • בנדנוד הקערה מצד לצד
  • מוסיפים את הקמח מלח
  • מפעילים את המיקסר במהירות נמוכה
  • ומוסיפים בהדרגה את שאר המים
  • מעלים את מהירות המיקסר
  • ולשים כ2 דקות
  • ומוסיפים את השמן
  • וממשיכים ללוש 5 דקות נוספות
  • במידה והבצק לא מתגבש
  • אפשר להוסיף כף קמח
אופן ההכנה
  • 1

    מעצבים בידיים משומנות את הבצק.


  • 2

    לכדור חלק.


  • 3

    מכסים בנילון ומגבת ומתפחים כ30 דקות.


  • 4

    מחלקים ל9 כדורים.


  • 5

    מחממים מחבת גדולה.


  • 6

    ניתן לרדד על דף אפיה בקוטר התבנית ואפשר בלי הדף.


  • 7

    מרדדים כדור בצק לעלה עגול דק.


  • 8

    שמים במחבת כשצד הבצק על המחבת וצד הנייר בצד העליון.


  • 9

    לאחר מס' שניות מוציאים את הדף.


  • 10

    כשהצד התחתון מוכן.


  • 11

    הופכים לצד השני ל1.5-2 .


  • 12

    כשהלאפה מוכנה מוציאים למגבת ומכסים לשמירת הלחות.


  • 13

    באותה דרך מכינים את.


  • 14

    שאר הכדורים.


1

מעצבים בידיים משומנות את הבצק.


2

לכדור חלק.


3

מכסים בנילון ומגבת ומתפחים כ30 דקות.


4

מחלקים ל9 כדורים.


5

מחממים מחבת גדולה.


6

ניתן לרדד על דף אפיה בקוטר התבנית ואפשר בלי הדף.


7

מרדדים כדור בצק לעלה עגול דק.


8

שמים במחבת כשצד הבצק על המחבת וצד הנייר בצד העליון.


9

לאחר מס' שניות מוציאים את הדף.


10

כשהצד התחתון מוכן.


11

הופכים לצד השני ל1.5-2 .


12

כשהלאפה מוכנה מוציאים למגבת ומכסים לשמירת הלחות.


13

באותה דרך מכינים את.


14

שאר הכדורים.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים