ספר מתכוני אורז
- קטגוריהאורז
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
2 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים לפרוסות עבות
אופן ההכנה
-
1
שוטפים את האורז במי ברז ומשרים את האורז בקערת מים רותחים עם מלח, במשך 2 שעות..
-
2
מכניסים את האורז לסיר אחר, מכסים במים רותחים בתוספת כיפת מלח שטוחה ומביאים לרתיחה..
-
3
מבשלים את האורז על אש קטנה במשך 8 דקות, עד שהוא כמעט מוכן, מסננים ושטפים במי ברז..
-
4
בסיר יבש שמים חצי מכמות השמן מניחים את פרוסות תפוח האדמה ומטגנים מ-2 הצדדים עד שיזהיב..
-
5
מוסיפים את האורז מעל תפוחי האדמה עם 2 כפות מים ועם יתרת השמן..
-
6
מכסים במגבת ומבשלים על אש קטנה כעשרים דקות..
-
7
הופכים את האורז על צלחת הגשה כאשר מעל שמים את תפוחי האדמה כשהם שחומים ופריכים. .
1
שוטפים את האורז במי ברז ומשרים את האורז בקערת מים רותחים עם מלח, במשך 2 שעות..
2
מכניסים את האורז לסיר אחר, מכסים במים רותחים בתוספת כיפת מלח שטוחה ומביאים לרתיחה..
3
מבשלים את האורז על אש קטנה במשך 8 דקות, עד שהוא כמעט מוכן, מסננים ושטפים במי ברז..
4
בסיר יבש שמים חצי מכמות השמן מניחים את פרוסות תפוח האדמה ומטגנים מ-2 הצדדים עד שיזהיב..
5
מוסיפים את האורז מעל תפוחי האדמה עם 2 כפות מים ועם יתרת השמן..
6
מכסים במגבת ומבשלים על אש קטנה כעשרים דקות..
7
הופכים את האורז על צלחת הגשה כאשר מעל שמים את תפוחי האדמה כשהם שחומים ופריכים. .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים