אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

1,349
צפיות

לביבות תפוחי אדמה מטוגנות

המתכון של
לביבות תפוחי אדמה מטוגנות

יאמי

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • אופן הכנה
  • מבשלים…
  • 5 תפוחי אדמה
  • מסננים את המים
  • ומועכים לפירה
  • מטגנים…..
  • 1 בצל קצוץ עד הזהבה
  • להוסיף לתפוחי האדמה.
  • מוסיפים…
  • צרור קטן קצוץ של פטרוזיליה
  • וכמה עלי שמיר קצוצים
  • 2 ביצים טרופות
  • 3 כפות פירורי לחם
  • מערבבים ומתבלים ב….
  • חצי כף שום כתוש
  • חצי כף מלח
  • חצי כף אבקת מרק עוף
  • חצי כפית פילפל שחור
  • רבע כפית פפריקה מתוקה
  • רבע כפית כמון
  • מערבבים היטב
אופן ההכנה
  • 0

    במחבת מחממים שמן.


  • 1

    בכמות שלא תכסה את הלביבה.


  • 2

    קורצים מהעיסה כמות ללביבה.


  • 3

    ובעזרת הידים מנערים מצד לצד.


  • 4

    טופחים קלות עליה.


  • 5

    כדי לשטח אותה ושמים במחבת.


  • 6

    כשצד אחד כבר שחום מספיק.


  • 7

    הופכים לצד שני.


  • 8

    ולהוציא לצלחת עם נייר סופג.


  • 9

    כך מכינים את כל הלביבות.


0

במחבת מחממים שמן.


1

בכמות שלא תכסה את הלביבה.


2

קורצים מהעיסה כמות ללביבה.


3

ובעזרת הידים מנערים מצד לצד.


4

טופחים קלות עליה.


5

כדי לשטח אותה ושמים במחבת.


6

כשצד אחד כבר שחום מספיק.


7

הופכים לצד שני.


8

ולהוציא לצלחת עם נייר סופג.


9

כך מכינים את כל הלביבות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים