ספר מתכוני ירקות
- קטגוריהירקות
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
צרור קטן קצוץ של פטרוזיליה
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
במחבת מחממים שמן.
-
1
בכמות שלא תכסה את הלביבה.
-
2
קורצים מהעיסה כמות ללביבה.
-
3
ובעזרת הידים מנערים מצד לצד.
-
4
טופחים קלות עליה.
-
5
כדי לשטח אותה ושמים במחבת.
-
6
כשצד אחד כבר שחום מספיק.
-
7
הופכים לצד שני.
-
8
ולהוציא לצלחת עם נייר סופג.
-
9
כך מכינים את כל הלביבות.
0
במחבת מחממים שמן.
1
בכמות שלא תכסה את הלביבה.
2
קורצים מהעיסה כמות ללביבה.
3
ובעזרת הידים מנערים מצד לצד.
4
טופחים קלות עליה.
5
כדי לשטח אותה ושמים במחבת.
6
כשצד אחד כבר שחום מספיק.
7
הופכים לצד שני.
8
ולהוציא לצלחת עם נייר סופג.
9
כך מכינים את כל הלביבות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים