לביבות תפוחי אדמה מטוגנות
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 12:00
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: ירקות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
אופן הכנה
-
מבשלים…
-
5 תפוחי אדמה
-
מסננים את המים
-
ומועכים לפירה
-
מטגנים…..
-
1 בצל קצוץ עד הזהבה
-
להוסיף לתפוחי האדמה.
-
מוסיפים…
-
צרור קטן קצוץ של פטרוזיליה
-
וכמה עלי שמיר קצוצים
-
2 ביצים טרופות
-
3 כפות פירורי לחם
-
מערבבים ומתבלים ב….
-
חצי כף שום כתוש
-
חצי כף מלח
-
חצי כף אבקת מרק עוף
-
חצי כפית פילפל שחור
-
רבע כפית פפריקה מתוקה
-
רבע כפית כמון
-
מערבבים היטב
אופן הכנה
-
במחבת מחממים שמן
-
בכמות שלא תכסה את הלביבה
-
קורצים מהעיסה כמות ללביבה
-
ובעזרת הידים מנערים מצד לצד
-
טופחים קלות עליה
-
כדי לשטח אותה ושמים במחבת
-
כשצד אחד כבר שחום מספיק
-
הופכים לצד שני
-
ולהוציא לצלחת עם נייר סופג
-
כך מכינים את כל הלביבות