לןגן

לביבות תפוחי אדמה מטוגנות

מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 12:00
לביבות תפוחי אדמה מטוגנות

תקציר המתכון: יאמי

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במחבת מחממים שמן

  2. בכמות שלא תכסה את הלביבה

  3. קורצים מהעיסה כמות ללביבה

  4. ובעזרת הידים מנערים מצד לצד

  5. טופחים קלות עליה

  6. כדי לשטח אותה ושמים במחבת

  7. כשצד אחד כבר שחום מספיק

  8. הופכים לצד שני

  9. ולהוציא לצלחת עם נייר סופג

  10. כך מכינים את כל הלביבות