אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

814
צפיות

לביבות ברוקולי ושיבולת שועל

המתכון של
לביבות ברוקולי ושיבולת שועל

יאמי

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 חבילת פתיתי ברוקולי
  • 4 ביצים
  • כפית שום כתוש
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פילפל שחור
  • 1 בצל קצוץ דק
  • כוס וחצי שיבולת שועל
  • נ.ב
  • לחלבי להוסיף….
  • 200 גר' בולגרית 5%
  • ההכנה
  • לערבב את הברוקולי עם הבצל
  • להוסיף את השום מלח ופילפל שחור
  • עירבוב…
  • להוסיף את הביצים
  • ואת שיבולת השועל
  • מערבבים היטב
אופן ההכנה
  • 0

    מחממים תנור..200 מעלות.


  • 1

    מהעיסה קורצים כדורים.


  • 2

    משטחים טיפה ושמים בתבנית.


  • 3

    על דף אפיה.


  • 4

    כשכל הלביבות מוכנות.


  • 5

    לזלף שמן מעל.


  • 6

    ולהכניס לתנור.


  • 7

    20/30 דקות.


0

מחממים תנור..200 מעלות.


1

מהעיסה קורצים כדורים.


2

משטחים טיפה ושמים בתבנית.


3

על דף אפיה.


4

כשכל הלביבות מוכנות.


5

לזלף שמן מעל.


6

ולהכניס לתנור.


7

20/30 דקות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים