לביבות ברוקולי ושיבולת שועל
מאת: יפה וקס ברקו, פורסם: 06/10/2020 | 11:58
תקציר המתכון:
יאמי
קטגוריה: ירקות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 חבילת פתיתי ברוקולי
-
4 ביצים
-
כפית שום כתוש
-
חצי כפית מלח
-
חצי כפית פילפל שחור
-
1 בצל קצוץ דק
-
כוס וחצי שיבולת שועל
-
נ.ב
-
לחלבי להוסיף….
-
200 גר' בולגרית 5%
-
ההכנה
-
לערבב את הברוקולי עם הבצל
-
להוסיף את השום מלח ופילפל שחור
-
עירבוב…
-
להוסיף את הביצים
-
ואת שיבולת השועל
-
מערבבים היטב
אופן הכנה
-
מחממים תנור..200 מעלות
-
מהעיסה קורצים כדורים
-
משטחים טיפה ושמים בתבנית
-
על דף אפיה
-
כשכל הלביבות מוכנות
-
לזלף שמן מעל
-
ולהכניס לתנור
-
20/30 דקות