לןגן

לביבות בטטה ותפוחי אדמה

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 25/12/2019 | 16:22
לביבות בטטה ותפוחי אדמה

תקציר המתכון: את הלביבות אני מכינה ללא גלוטן!!!

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את תפוחי אדמה והבטטות לקלף ולגרד בפומפייה גסה.

  2. טיפה להמליח להמתין כ 10 דק' ולסחוט מהנוזלים.

  3. להוסיף את יתר המרכיבים לערבב ולתבל את העיסה.

  4. לחמם מחבת עם מעט שמן ולשים כף גדושה מהתערובת ומעט לשטיח, לטגן על להבה בינונית משני הצדדים.

  5. *אני עשיתי עם קמח תירס ללא גלוטן