לןגן

מוקפץ ירקות אסייתי

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 24/11/2019 | 14:33
מוקפץ ירקות אסייתי

תקציר המתכון: מוקפץ שמתאים לארוחת צהריים או ערב עם או בלי תוספת פחממה וחלבון.

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל במחבת רחבה כ30 דקות ולערבב תוך כדי.

  2. אפשר לאכול גם עם ספגטי כתוספת.

  3. אפשר להוסיף סלמון או חזה עוף למוקפץ.

  4. מתאים לעד 3 איש אז מומלץ להכפיל כמויות לפי הצורך.

  5. ניתן להחליף שמן אגוזים בשמן זית או שמן קנולה.

  6. במקום רוטב אסייתי של אסם ניתן לשים ג'ינג'ר, סילאן, רוטב סויה קיקומן ,לימון ,חומץ, שום גבישי.