אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני ירקות

2,078
צפיות

לימון כבוש

המתכון של
לימון כבוש

תמיד נדרש. לממרח, בישול, מתבל ועוד

  • קטגוריהירקות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 14 לימונים (משקל מדויק 2.165 ק"ג).
  • מלח דק
  • צנצנת
  • מעט שמן
אופן ההכנה
  • 1

    שוטפת את הלימונים ופורסת לעיגולים יפים (ללא הקצוות)..


  • 2

    כל עיגול מצמידה בצד אחד שלו, לצלחת עם מלח..


  • 3

    מניחה בצנצנת כשהצד של המלח למטה. ככה בונה שכבות..


  • 4

    מגיעה לסוף ודוחסת מעט..


  • 5

    סוחטת לימון אחד מעט הכל. שמה מעל מעט שמן וסוגרת. .


  • 6

    3 ימים בחוץ ואז למקרר..


1

שוטפת את הלימונים ופורסת לעיגולים יפים (ללא הקצוות)..


2

כל עיגול מצמידה בצד אחד שלו, לצלחת עם מלח..


3

מניחה בצנצנת כשהצד של המלח למטה. ככה בונה שכבות..


4

מגיעה לסוף ודוחסת מעט..


5

סוחטת לימון אחד מעט הכל. שמה מעל מעט שמן וסוגרת. .


6

3 ימים בחוץ ואז למקרר..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים