לןגן

לימון כבוש

מאת: ליזה כהן, פורסם: 14/12/2018 | 22:52
לימון כבוש

תקציר המתכון: תמיד נדרש. לממרח, בישול, מתבל ועוד

קטגוריה: ירקות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. שוטפת את הלימונים ופורסת לעיגולים יפים (ללא הקצוות).

  2. כל עיגול מצמידה בצד אחד שלו, לצלחת עם מלח.

  3. מניחה בצנצנת כשהצד של המלח למטה. ככה בונה שכבות.

  4. מגיעה לסוף ודוחסת מעט.

  5. סוחטת לימון אחד מעט הכל. שמה מעל מעט שמן וסוגרת.

  6. 3 ימים בחוץ ואז למקרר.