בצל ירוק, פטרוזיליה, לימון כבוש, סלק אדום לא מבושל, עגבניה.
פלפל שחור, מלח, לימון סחוט ושמן זית.
אופן ההכנה
1
חציל קלוף מומלח להפרשת נוזלים, .
2
בטטה קלופה מרוחה בפפריקה, שמן זית ומעט מלח. .
3
לטגן כל אחד מהם לחוד..
4
בקערה לחתוך: בצל ירוק, פטרוזיליה, לימון כבוש, סלק אדום לא מבושל, עגבניה. לשפר טעמים עם פלפל שחור, מלח, לימון סחוט ושמן זית. ואז לסדר: בטטה לחוד וחציל לחוד. במרכז כל צלחת לשים את הסלט המגוון ולהתענג על כל ביס..
1
חציל קלוף מומלח להפרשת נוזלים, .
2
בטטה קלופה מרוחה בפפריקה, שמן זית ומעט מלח. .
3
לטגן כל אחד מהם לחוד..
4
בקערה לחתוך: בצל ירוק, פטרוזיליה, לימון כבוש, סלק אדום לא מבושל, עגבניה. לשפר טעמים עם פלפל שחור, מלח, לימון סחוט ושמן זית. ואז לסדר: בטטה לחוד וחציל לחוד. במרכז כל צלחת לשים את הסלט המגוון ולהתענג על כל ביס..