ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- מספר מנות6 מנות
- זמן הכנה1 שעות
- כשרותכשר בשרי
- דרגת קושיקל
- קטגוריה: דגים
- זמן הכנה: 1 שעות
- כשרות: כשר בשרי
- מספר מנות: 6 מנות
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
1 קופסא קופסת שימורים חומוס(שטוף ומסונן)
-
1 יחידה פלפל אדום חתוך לרצועות
-
-
-
-
-
1/2 כפית אבקת מרק בטעם עוף (חצי כפית שטוחה)
-
-
-
-
4 יחידות לימון עם קליפה (פלחים)
-
1 כף מים (להוסיף עפ"י צורך)
-
-
3 יחידות פלפל צ`ילי יבש חריף
אופן ההכנה
-
1
משרים את נתחי הדג במים עם חומץ כחצי שעה ומסננים היטב מנוזלים.
-
2
בסיר שטוח ורחב מפזרים את גרגירי החומוס, רצועות הפלפל האדום, השום ופלפל הצ`ילי היבש.
-
3
בקערה קטנה מערבבים היטב את המים (2 כוסות), השמן, אבקת מרק העוף, הפפריקה המתוקה, המלח, הכורכום והצ`ילי הגרוס המתוק, ושופכים לתוך הסיר.
-
4
מניחים את הסיר על הגז על אש בינונית כ- 10-15 דקות בישול.
-
5
מניחים את הדג בסיר, מפזרים מעל כוסברה ולימון, וממשיכים בבישול כ- 20 דקות נוספות.
-
6
מדי פעם מנערים את הסיר בתנועות סיבוביות ו"משקים" את הדג ברוטב.
1
משרים את נתחי הדג במים עם חומץ כחצי שעה ומסננים היטב מנוזלים.
2
בסיר שטוח ורחב מפזרים את גרגירי החומוס, רצועות הפלפל האדום, השום ופלפל הצ`ילי היבש.
3
בקערה קטנה מערבבים היטב את המים (2 כוסות), השמן, אבקת מרק העוף, הפפריקה המתוקה, המלח, הכורכום והצ`ילי הגרוס המתוק, ושופכים לתוך הסיר.
4
מניחים את הסיר על הגז על אש בינונית כ- 10-15 דקות בישול.
5
מניחים את הדג בסיר, מפזרים מעל כוסברה ולימון, וממשיכים בבישול כ- 20 דקות נוספות.
6
מדי פעם מנערים את הסיר בתנועות סיבוביות ו"משקים" את הדג ברוטב.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים