ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
כוס חומוס מושרה ומורתח עד לריכוך או ניתן להשתמש בחומוס קפוא או שימורים מאת אילנית בניזרי
-
6 שיני שום שלמות או חצויות
-
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את הדגים להשרות במלח ולימון חצי שעה לשטוף ולסנן נוזלים .
-
2
לחמם בסיר את השמן והשום.
-
3
לאחר שהשמן רתח נוסיף את הכורכום והפפריקה לפתיחת תבלינים.
-
4
כעת נוסיף את החומוס (המבושל) אפשר גם שימורים או קפוא.
-
5
את הגזר , את הפלפלים , חצי מכמות הכוסברה , נניח את האבקת מרק עוף בכוס נוסיף מים רותחים ונערבב .
-
6
נשפוך את המים לסיר נוסיף מלח ופלפל שחור נערבב .
-
7
נבשל את הרוטב על להבה נמוכה כרבע שעה , נוסיף את הדגים .
-
8
לאחר 5 דקות נענע את הסיר .
-
9
נשקה את הדגים עם הרוטב.
-
10
נבשל לעוד רבע שעה ...נפזר את הכוסברה ששמרנו בצד ...כל הזמן להשקות את הדג ברוטב ...5 דקות אחרונות נבשל ללא מכסה בתאבון אילנית בניזרי..
1
את הדגים להשרות במלח ולימון חצי שעה לשטוף ולסנן נוזלים .
2
לחמם בסיר את השמן והשום.
3
לאחר שהשמן רתח נוסיף את הכורכום והפפריקה לפתיחת תבלינים.
4
כעת נוסיף את החומוס (המבושל) אפשר גם שימורים או קפוא.
5
את הגזר , את הפלפלים , חצי מכמות הכוסברה , נניח את האבקת מרק עוף בכוס נוסיף מים רותחים ונערבב .
6
נשפוך את המים לסיר נוסיף מלח ופלפל שחור נערבב .
7
נבשל את הרוטב על להבה נמוכה כרבע שעה , נוסיף את הדגים .
8
לאחר 5 דקות נענע את הסיר .
9
נשקה את הדגים עם הרוטב.
10
נבשל לעוד רבע שעה ...נפזר את הכוסברה ששמרנו בצד ...כל הזמן להשקות את הדג ברוטב ...5 דקות אחרונות נבשל ללא מכסה בתאבון אילנית בניזרי..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים