לןגן

דג טונה מרוקאי פיקנטי

מאת: גלית , פורסם: 05/04/2016 | 09:55
דג טונה מרוקאי פיקנטי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את נתחי הדג במים עם חומץ כחצי שעה ומסננים היטב מנוזלים

  2. בסיר שטוח ורחב מפזרים את גרגירי החומוס, רצועות הפלפל האדום, השום ופלפל הצ`ילי היבש

  3. בקערה קטנה מערבבים היטב את המים (2 כוסות), השמן, אבקת מרק העוף, הפפריקה המתוקה, המלח, הכורכום והצ`ילי הגרוס המתוק, ושופכים לתוך הסיר

  4. מניחים את הסיר על הגז על אש בינונית כ- 10-15 דקות בישול

  5. מניחים את הדג בסיר, מפזרים מעל כוסברה ולימון, וממשיכים בבישול כ- 20 דקות נוספות

  6. מדי פעם מנערים את הסיר בתנועות סיבוביות ו"משקים" את הדג ברוטב