קטגוריה: דגים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
משרים את נתחי הדג במים עם חומץ כחצי שעה ומסננים היטב מנוזלים
בסיר שטוח ורחב מפזרים את גרגירי החומוס, רצועות הפלפל האדום, השום ופלפל הצ`ילי היבש
בקערה קטנה מערבבים היטב את המים (2 כוסות), השמן, אבקת מרק העוף, הפפריקה המתוקה, המלח, הכורכום והצ`ילי הגרוס המתוק, ושופכים לתוך הסיר
מניחים את הסיר על הגז על אש בינונית כ- 10-15 דקות בישול
מניחים את הדג בסיר, מפזרים מעל כוסברה ולימון, וממשיכים בבישול כ- 20 דקות נוספות
מדי פעם מנערים את הסיר בתנועות סיבוביות ו"משקים" את הדג ברוטב