אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

677
צפיות

חריימה

המתכון של
 חריימה

חריימה זה חריימה אותנטי.. לא כל תבשיל דג זה חריימה

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • .
  • 6 פרוסות דג
  • 3 כפות גדושות רסק עגבניות מרוכז
  • 1 כף שום כתוש
  • 1 כף גדושה פפריקה חריפה
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1/2 כוס שמן
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 כפית כמון
  • 1/2 כפית כרווייה (קימל טחון)
  • מלח לפי הטעם
  • כ- 2 כוסות מים
אופן ההכנה
  • 1

    ממליחים את הדג למספר דקות ושוטפים היטב..


  • 2

    *.


  • 3

    בקערה שמים את השום רסק העגבניות, מיץ לימון והתבלינים מערבבים לעיסה כמו משחה..


  • 4

    בסיר רחב ונמוך מעל להבה בינונית לחמם שמן ולהוסיף את משחת הסלסה לסיר...


  • 5

    לטגן דקה ולהוסיף כחצי כוס מים שיפתח את הרסק..לטגן עוד כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב.


  • 6

    להוסיף לרוטב את פרוסות הדג ומעל להוסיף מים ולטלטל את הסיר בצורה סיבובית שהרוטב יתפזר גם על הדג.. כשהרוטב מגיע לרתיחה יש להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 15 עד 20 דקות..


  • 7

    להגיש עם חלה טרייה ולימון מוסיף המון....


1

ממליחים את הדג למספר דקות ושוטפים היטב..


2

*.


3

בקערה שמים את השום רסק העגבניות, מיץ לימון והתבלינים מערבבים לעיסה כמו משחה..


4

בסיר רחב ונמוך מעל להבה בינונית לחמם שמן ולהוסיף את משחת הסלסה לסיר...


5

לטגן דקה ולהוסיף כחצי כוס מים שיפתח את הרסק..לטגן עוד כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב.


6

להוסיף לרוטב את פרוסות הדג ומעל להוסיף מים ולטלטל את הסיר בצורה סיבובית שהרוטב יתפזר גם על הדג.. כשהרוטב מגיע לרתיחה יש להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 15 עד 20 דקות..


7

להגיש עם חלה טרייה ולימון מוסיף המון....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים