בקערה שמים את השום רסק העגבניות, מיץ לימון והתבלינים מערבבים לעיסה כמו משחה..
4
בסיר רחב ונמוך מעל להבה בינונית לחמם שמן ולהוסיף את משחת הסלסה לסיר...
5
לטגן דקה ולהוסיף כחצי כוס מים שיפתח את הרסק..לטגן עוד כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב.
6
להוסיף לרוטב את פרוסות הדג ומעל להוסיף מים ולטלטל את הסיר בצורה סיבובית שהרוטב יתפזר גם על הדג.. כשהרוטב מגיע לרתיחה יש להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 15 עד 20 דקות..
7
להגיש עם חלה טרייה ולימון מוסיף המון....
1
ממליחים את הדג למספר דקות ושוטפים היטב..
2
*.
3
בקערה שמים את השום רסק העגבניות, מיץ לימון והתבלינים מערבבים לעיסה כמו משחה..
4
בסיר רחב ונמוך מעל להבה בינונית לחמם שמן ולהוסיף את משחת הסלסה לסיר...
5
לטגן דקה ולהוסיף כחצי כוס מים שיפתח את הרסק..לטגן עוד כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב.
6
להוסיף לרוטב את פרוסות הדג ומעל להוסיף מים ולטלטל את הסיר בצורה סיבובית שהרוטב יתפזר גם על הדג.. כשהרוטב מגיע לרתיחה יש להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 15 עד 20 דקות..