לןגן

חריימה

מאת: יפה רייפלר, פורסם: 23/02/2021 | 11:58
 חריימה

תקציר המתכון: חריימה זה חריימה אותנטי.. לא כל תבשיל דג זה חריימה

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ממליחים את הדג למספר דקות ושוטפים היטב.

  2. *

  3. בקערה שמים את השום רסק העגבניות, מיץ לימון והתבלינים מערבבים לעיסה כמו משחה.

  4. בסיר רחב ונמוך מעל להבה בינונית לחמם שמן ולהוסיף את משחת הסלסה לסיר..

  5. לטגן דקה ולהוסיף כחצי כוס מים שיפתח את הרסק..לטגן עוד כ- 5 דקות תוך כדי ערבוב

  6. להוסיף לרוטב את פרוסות הדג ומעל להוסיף מים ולטלטל את הסיר בצורה סיבובית שהרוטב יתפזר גם על הדג.. כשהרוטב מגיע לרתיחה יש להנמיך את הלהבה ולבשל כ- 15 עד 20 דקות.

  7. להגיש עם חלה טרייה ולימון מוסיף המון...