אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

477
צפיות

עלי סיגר במילוי סלומון מטוגן

המתכון של
עלי סיגר במילוי סלומון מטוגן

עלי סיגר במילוי קוביות סלומון מטוגן מעדןןן

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • עלי סיגר במילוי סלומון
  • מעדן 👌👌👌👌
  • לחתוך לקוביות סלומון ולהשרות במיץ לימון ומלח לשעה, לשטוף היטב ולסנן.
  • לטגן בצל רצועות עד להזהבה, להוסיף גמבה קצוצה ואת הסלומון, מלח, פלפל, 2 כפות צ'לי מתוק, כוסברה /פטרוזיליה קצוצה, להקפיץ 5 דקות, ולהכניס למקרר לשעה.
  • לקחת עלה סיגר, לשים מילוי בקצה, לגלגל פעם, ואז לסגור מהצדדים, ושוב לגלגל עד הסוף, ניתן להדביק את הסגירה ב"דבק" קצת קמח ומים.
  • לטגן בשמן עמוק
  • לטבול בצ'לי מתוק ולהתענג.
אופן ההכנה
  • 0

    .


0

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים