עלי סיגר במילוי סלומון מטוגן
מאת: אילת אליהו, פורסם: 29/09/2020 | 15:55
תקציר המתכון:
עלי סיגר במילוי קוביות סלומון מטוגן
מעדןןן
קטגוריה: דגים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
עלי סיגר במילוי סלומון
-
מעדן 👌👌👌👌
-
לחתוך לקוביות סלומון ולהשרות במיץ לימון ומלח לשעה, לשטוף היטב ולסנן.
-
לטגן בצל רצועות עד להזהבה, להוסיף גמבה קצוצה ואת הסלומון, מלח, פלפל, 2 כפות צ'לי מתוק, כוסברה /פטרוזיליה קצוצה, להקפיץ 5 דקות, ולהכניס למקרר לשעה.
-
לקחת עלה סיגר, לשים מילוי בקצה, לגלגל פעם, ואז לסגור מהצדדים, ושוב לגלגל עד הסוף, ניתן להדביק את הסגירה ב"דבק" קצת קמח ומים.
-
לטגן בשמן עמוק
-
לטבול בצ'לי מתוק ולהתענג.
אופן הכנה
-