2 חבילות כוסברה קצוצות- להוסיף רק אחרי שכל הירקות בסיר כבר מוכנים
1 גמבה חתוכה לאורך
2 ראשי שום קלופים להשאיר שלמים.
תבלינים
פפריקה 2 כפות מלאות
1כפית מלאה תבלין דגים
פלפל שחור כפית
אופן ההכנה
1
בסיר שטוח ולא גבוה להכניס את כל הירקות ולמלא מים בגובה6-7 ס"מ ולבשל עד שנועצים מזלג בגזר והוא רך מאוד. להוסיף 3/4 כוס שמן ואת התבלינים לתת לבעבע עוד 5 בדקות ..
2
להוציא את הטונה מהמקרר לערבב שוב את הכל ולכין קציצות עם ידיים רטובות וישר לסיר . לבשל 10 דקות עד שהרוטב מצטמצם . .
1
בסיר שטוח ולא גבוה להכניס את כל הירקות ולמלא מים בגובה6-7 ס"מ ולבשל עד שנועצים מזלג בגזר והוא רך מאוד. להוסיף 3/4 כוס שמן ואת התבלינים לתת לבעבע עוד 5 בדקות ..
2
להוציא את הטונה מהמקרר לערבב שוב את הכל ולכין קציצות עם ידיים רטובות וישר לסיר . לבשל 10 דקות עד שהרוטב מצטמצם . .