ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מושט - אמנון ( כל סוג דג שאוהבים)
-
פולים טריים ( מנוקים ומורתחים) אפשר להשתמש גם עם פולים קפואים
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
דגים חריפים עם פולים טריים .
-
2
בסיר רחב לשים שיני שום ופלפל צילי חריף, לסדר את הפולים( אחרי שניקינו והרתחנו אותם ).
-
3
בקערה בנפרד לשים פפריקה מתוקה,מלח, טיפה כורכום ושמן.
-
4
לערבב היטב ולשפוך בסיר.
-
5
להוסיף את הדגים (כל סוג) .
-
6
להוסיף מעט מים ולפזר מעל כוסברה .
-
7
לבשל על אש בינונית כחצי שעה .
-
8
(אפשר עם כל תוספת אחרת, תפו"א, גזר,זיתים, חומוס וכד').
-
9
ואפשר לא חריף עם פפריקה מתוקה וגמבה.
-
10
תהנו 💞.
1
דגים חריפים עם פולים טריים .
2
בסיר רחב לשים שיני שום ופלפל צילי חריף, לסדר את הפולים( אחרי שניקינו והרתחנו אותם ).
3
בקערה בנפרד לשים פפריקה מתוקה,מלח, טיפה כורכום ושמן.
4
לערבב היטב ולשפוך בסיר.
5
להוסיף את הדגים (כל סוג) .
6
להוסיף מעט מים ולפזר מעל כוסברה .
7
לבשל על אש בינונית כחצי שעה .
8
(אפשר עם כל תוספת אחרת, תפו"א, גזר,זיתים, חומוס וכד').
9
ואפשר לא חריף עם פפריקה מתוקה וגמבה.
10
תהנו 💞.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים