לןגן

דגים חריפים

מאת: יפעת ימיני, פורסם: 05/04/2020 | 02:46
דגים חריפים

תקציר המתכון: דגים חריפים עם פולים או כל תוספת שתרצו

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. דגים חריפים עם פולים טריים

  2. בסיר רחב לשים שיני שום ופלפל צילי חריף, לסדר את הפולים( אחרי שניקינו והרתחנו אותם )

  3. בקערה בנפרד לשים פפריקה מתוקה,מלח, טיפה כורכום ושמן

  4. לערבב היטב ולשפוך בסיר

  5. להוסיף את הדגים (כל סוג)

  6. להוסיף מעט מים ולפזר מעל כוסברה

  7. לבשל על אש בינונית כחצי שעה

  8. (אפשר עם כל תוספת אחרת, תפו"א, גזר,זיתים, חומוס וכד')

  9. ואפשר לא חריף עם פפריקה מתוקה וגמבה

  10. תהנו 💞