ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
3 דגי מושט או יותר בשקית ואקום
-
-
-
-
-
-
-
תיבול 1/2 מלח גס מעט פלפל
-
שחור 1/2 כפית כמון מעט צילי חריף
-
מי שרוצה קרנצי מעל הדג מומלץ
-
פירורי לחם פנקו עם שמן זית
אופן ההכנה
-
1
לקחת תבנית לשים נייר אפיה.
-
2
לחתוך את הירקות לפרוסות ולסדר בתבנית לפזר מעל מעט שמן זית .
-
3
להכניס לתנור לרבע שעה .
-
4
לשטוף את הדגים לשים עליהם מיץ מלימון אחד להשאיר כמה דקות .
-
5
לשטוף היטב ולייבש עם נייר סופג .
-
6
להניח בתבנית מעל הירקות .
-
7
לשים בצלחת שמן זית מלח פלפל שחור כמון ושום לערבב ולמרוח את הדג .
-
8
לקצוץ את הכוסברה ולפזר מעל הדגים.
-
9
לשים בצד על הירקות 2 פרוסות לימון חתוך .
-
10
לכסות עם נייר אפיה ומעל נייר כסף ולאפות על 200 מעלות חצי שעה בערך להוציא את הנייר ולאפות כמה דקות .
-
11
מי שרוצה להוסיף פירורי לחם .
-
12
לערבב את פירורי הלחם עם מעט שמן זית ולשים על כל דג למרוח ולהמשיך עוד כמה דקות של אפיה .
-
13
מתקבל דגם עסיסי וטעים .
1
לקחת תבנית לשים נייר אפיה.
2
לחתוך את הירקות לפרוסות ולסדר בתבנית לפזר מעל מעט שמן זית .
3
להכניס לתנור לרבע שעה .
4
לשטוף את הדגים לשים עליהם מיץ מלימון אחד להשאיר כמה דקות .
5
לשטוף היטב ולייבש עם נייר סופג .
6
להניח בתבנית מעל הירקות .
7
לשים בצלחת שמן זית מלח פלפל שחור כמון ושום לערבב ולמרוח את הדג .
8
לקצוץ את הכוסברה ולפזר מעל הדגים.
9
לשים בצד על הירקות 2 פרוסות לימון חתוך .
10
לכסות עם נייר אפיה ומעל נייר כסף ולאפות על 200 מעלות חצי שעה בערך להוציא את הנייר ולאפות כמה דקות .
11
מי שרוצה להוסיף פירורי לחם .
12
לערבב את פירורי הלחם עם מעט שמן זית ולשים על כל דג למרוח ולהמשיך עוד כמה דקות של אפיה .
13
מתקבל דגם עסיסי וטעים .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים