אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

1,969
צפיות

דג חריף מרוקאי עם פולים

המתכון של
דג חריף מרוקאי עם פולים

שלמות של טעם

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • דגים פילה מושט/בורי/לברק
  • הכמות לפי רצונכם.
  • 2 גמבות חתוכות לרצועות
  • פלפל חריף ירוק חתוך לפרוסות
  • 1 שקית פול (קפוא)
  • צרור שלם כוסברה
  • ראש שלם של שום קלוף (חתוך לפרוסות)
  • חצי כוס שמן
  • 2 כפות פפריקה מתוקה(מרוקאית)
  • 1 כף כורכום
  • מלח לפי הטעם
  • אם יש צורך בעוד חריף אז חצי כפית פפריקה חריפה
  • 1 כף אבקת מרק עוף (פרווה)
אופן ההכנה
  • 1

    להשרות את הדגים במשך שעה ויותר במלח ולימון..


  • 2

    לטגן את השום עם 4 כפות שמן עד להזהבה..


  • 3

    להוסיף את התבלינים לערבב ולהוסיף 2 כוסות מים..


  • 4

    להוסיף את הגמבה הפלפל החריף והפולים.


  • 5

    וחצי צרור כוסברה(את החצי השני נוסיף אחר כך) .


  • 6

    נבשל במשך חצי שעה  על אש בינונית ואז נוסיף את הדגים .


  • 7

    ואת חצי הצרור הכוסברה הנותר.


  • 8

    להמשיך לבשל עוד 25 דקות על אש בינונית עם מכסה חצי סגור..


  • 9

    דג טעים לשבת.


  • 10

    באהבה מרי שרעבי❤.


1

להשרות את הדגים במשך שעה ויותר במלח ולימון..


2

לטגן את השום עם 4 כפות שמן עד להזהבה..


3

להוסיף את התבלינים לערבב ולהוסיף 2 כוסות מים..


4

להוסיף את הגמבה הפלפל החריף והפולים.


5

וחצי צרור כוסברה(את החצי השני נוסיף אחר כך) .


6

נבשל במשך חצי שעה  על אש בינונית ואז נוסיף את הדגים .


7

ואת חצי הצרור הכוסברה הנותר.


8

להמשיך לבשל עוד 25 דקות על אש בינונית עם מכסה חצי סגור..


9

דג טעים לשבת.


10

באהבה מרי שרעבי❤.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים