לןגן

דג חריף מרוקאי עם פולים

מאת: מרי שרעבי, פורסם: 10/08/2018 | 03:08
דג חריף מרוקאי עם פולים

תקציר המתכון: שלמות של טעם

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להשרות את הדגים במשך שעה ויותר במלח ולימון.

  2. לטגן את השום עם 4 כפות שמן עד להזהבה.

  3. להוסיף את התבלינים לערבב ולהוסיף 2 כוסות מים.

  4. להוסיף את הגמבה הפלפל החריף והפולים

  5. וחצי צרור כוסברה(את החצי השני נוסיף אחר כך)

  6. נבשל במשך חצי שעה  על אש בינונית ואז נוסיף את הדגים

  7. ואת חצי הצרור הכוסברה הנותר

  8. להמשיך לבשל עוד 25 דקות על אש בינונית עם מכסה חצי סגור.

  9. דג טעים לשבת

  10. באהבה מרי שרעבי❤