אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני דגים

3,218
צפיות

דג סלומון עם קראסט

המתכון של
דג סלומון עם קראסט

מנה של הביוקר בקלי קלות

  • קטגוריהדגים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • דג פרוס ונקי לפי מס הסועדים
  • לקראסט
  • חבילה כוסברה
  • חופן אגוזים לא קלויים
  • חופן אגוזי לוז לא קלויים
  • חופן פיסטוקים לא קלויים
  • שמן זית
  • 2 כפות מיץ לימון
  • מלח
  • פילפל שחור גרוס
  • כורכום
אופן ההכנה
  • 1

    לטחון הכל במעבד מזון לסדר ‏בתבנית את כל הדגים ולשים מעל את הרוטב שעשינו במעבד-מזון לכסות ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 20 דקות לא יותר שזה לא התייבש להוציא את הכיסוי ולהשחים עוד 5-6 דקות בערך .


1

לטחון הכל במעבד מזון לסדר ‏בתבנית את כל הדגים ולשים מעל את הרוטב שעשינו במעבד-מזון לכסות ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 20 דקות לא יותר שזה לא התייבש להוציא את הכיסוי ולהשחים עוד 5-6 דקות בערך .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים