ספר מתכוני דגים
- קטגוריהדגים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
כוס חד פעמי גרגירי חומוס סנפרוסט .
-
אופן ההכנה
-
1
תחילה נשרה את הדג במים מלח ולימון למשך חצי שעה . .
-
2
בסיר רחב נוסיף רבע כוס שמן .
-
3
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה בשמן 1 כף מרק עוף .
-
4
1 כף תבלין לדג ( אני משתמשת בשל חברת פרג .).
-
5
חצי כף שטוחה מלח ונטגן לפתיחת טעמים . .
-
6
נוסיף את הגמבה ( חתוכה לפרוסות) את החומוס וחצי מהצרור כוסברה נסדר את הפלפלים ונוסיף 2 כוסות מים.
-
7
נערבב ונביא את הרוטב לרתיחה . .
-
8
כשהרוטב מבעבע נוסיף את פרוסות הסלמון ונשקה אותן ברוטב נבשל למשך חצי שעה תוך כדי נענוע הסיר והשקיית הדגים . .
-
9
לאחר מכן נוסיף את החצי השני של הצרור כוסברה נפזר מעל הדג ונבשל עוד 10 דק . .
-
10
בתאבון :) .
1
תחילה נשרה את הדג במים מלח ולימון למשך חצי שעה . .
2
בסיר רחב נוסיף רבע כוס שמן .
3
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה בשמן 1 כף מרק עוף .
4
1 כף תבלין לדג ( אני משתמשת בשל חברת פרג .).
5
חצי כף שטוחה מלח ונטגן לפתיחת טעמים . .
6
נוסיף את הגמבה ( חתוכה לפרוסות) את החומוס וחצי מהצרור כוסברה נסדר את הפלפלים ונוסיף 2 כוסות מים.
7
נערבב ונביא את הרוטב לרתיחה . .
8
כשהרוטב מבעבע נוסיף את פרוסות הסלמון ונשקה אותן ברוטב נבשל למשך חצי שעה תוך כדי נענוע הסיר והשקיית הדגים . .
9
לאחר מכן נוסיף את החצי השני של הצרור כוסברה נפזר מעל הדג ונבשל עוד 10 דק . .
10
בתאבון :) .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים