לןגן

דג סלומון עם קראסט

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 22/06/2018 | 05:12
דג סלומון עם קראסט

תקציר המתכון: מנה של הביוקר בקלי קלות

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטחון הכל במעבד מזון לסדר ‏בתבנית את כל הדגים ולשים מעל את הרוטב שעשינו במעבד-מזון לכסות ולהכניס לתנור שחומם מראש ל180 מעלות במשך 20 דקות לא יותר שזה לא התייבש להוציא את הכיסוי ולהשחים עוד 5-6 דקות בערך