קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
תחילה נשרה את הדג במים מלח ולימון למשך חצי שעה .
בסיר רחב נוסיף רבע כוס שמן
2 כפות גדושות פפריקה מתוקה בשמן 1 כף מרק עוף
1 כף תבלין לדג ( אני משתמשת בשל חברת פרג .)
חצי כף שטוחה מלח ונטגן לפתיחת טעמים .
נוסיף את הגמבה ( חתוכה לפרוסות) את החומוס וחצי מהצרור כוסברה נסדר את הפלפלים ונוסיף 2 כוסות מים
נערבב ונביא את הרוטב לרתיחה .
כשהרוטב מבעבע נוסיף את פרוסות הסלמון ונשקה אותן ברוטב נבשל למשך חצי שעה תוך כדי נענוע הסיר והשקיית הדגים .
לאחר מכן נוסיף את החצי השני של הצרור כוסברה נפזר מעל הדג ונבשל עוד 10 דק .
בתאבון :)