לןגן

סלמון ברוטב מרוקאי.

מאת: Koral Buadana, פורסם: 20/06/2018 | 14:49
סלמון ברוטב מרוקאי.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. תחילה נשרה את הדג במים מלח ולימון למשך חצי שעה .

  2. בסיר רחב נוסיף רבע כוס שמן

  3. 2 כפות גדושות פפריקה מתוקה בשמן 1 כף מרק עוף

  4. 1 כף תבלין לדג ( אני משתמשת בשל חברת פרג .)

  5. חצי כף שטוחה מלח ונטגן לפתיחת טעמים .

  6. נוסיף את הגמבה ( חתוכה לפרוסות) את החומוס וחצי מהצרור כוסברה נסדר את הפלפלים ונוסיף 2 כוסות מים

  7. נערבב ונביא את הרוטב לרתיחה .

  8. כשהרוטב מבעבע נוסיף את פרוסות הסלמון ונשקה אותן ברוטב נבשל למשך חצי שעה תוך כדי נענוע הסיר והשקיית הדגים .

  9. לאחר מכן נוסיף את החצי השני של הצרור כוסברה נפזר מעל הדג ונבשל עוד 10 דק .

  10. בתאבון :)