להניח את התפוחי אדמה בתבנית אפייה מרופדת עם נייר אפיה
מעליהם את הדג מושט (אחרי שהשרנו אותו במלח ולימון חצי שעה ושטפנו היטב)
אופן ההכנה
1
בקערית נכין 2 כפות שמן זית ,חצי כפית כורכום ,חצי כוס מים נערבב היטב ,נשפוך על הדג והתפוחי אדמה ,נוסיף מלמעלה ,3 שיני שום מגורדות במגרדת ,כוסכרה קצוצה ,פלפל שחור גרוס,מלח גס ,וצילי גרוס או פפריקה רגילה מעט ..
2
נכניס לתנור בחום של 200 מעלות מכוסה עם נייר כסף ,נחורר כמה חורים בנייר ,כעבור 20 דקות נסיר את הנייר כסף נוריד חום ל160 מעלות לעוד כ 10 דקות בסיום נסחט חצי לימון ובתאבון.
1
בקערית נכין 2 כפות שמן זית ,חצי כפית כורכום ,חצי כוס מים נערבב היטב ,נשפוך על הדג והתפוחי אדמה ,נוסיף מלמעלה ,3 שיני שום מגורדות במגרדת ,כוסכרה קצוצה ,פלפל שחור גרוס,מלח גס ,וצילי גרוס או פפריקה רגילה מעט ..
2
נכניס לתנור בחום של 200 מעלות מכוסה עם נייר כסף ,נחורר כמה חורים בנייר ,כעבור 20 דקות נסיר את הנייר כסף נוריד חום ל160 מעלות לעוד כ 10 דקות בסיום נסחט חצי לימון ובתאבון.