לןגן

דג מושט ותפו"א

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 08/10/2017 | 02:39
דג מושט ותפו"א

תקציר המתכון: אפשר להחליף לכל סוגי הדגים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערית נכין 2 כפות שמן זית ,חצי כפית כורכום ,חצי כוס מים נערבב היטב ,נשפוך על הדג והתפוחי אדמה ,נוסיף מלמעלה ,3 שיני שום מגורדות במגרדת ,כוסכרה קצוצה ,פלפל שחור גרוס,מלח גס ,וצילי גרוס או פפריקה רגילה מעט .

  2. נכניס לתנור בחום של 200 מעלות מכוסה עם נייר כסף ,נחורר כמה חורים בנייר ,כעבור 20 דקות נסיר את הנייר כסף נוריד חום ל160 מעלות לעוד כ 10 דקות בסיום נסחט חצי לימון ובתאבון