הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהיאמיזזז פילה סלמון ב-2 דקות הכנה, להיט במשפחת מאיר המורחבת כל ארוחת שישי, חג, לא מוותרים עליו, 3 מרכיבים, ערבוב ולתנור.
מוציאים את הדג מהמקפיא ונותנים לו להפשיר.
מחממים תנור ל-240 מעלות.
בקערה קטנה מערבבים היטב את המיונז ואבקת מרק העוף.
מורחים על הדג את תערובת המיונז דקה לפני הכנסתו לתנור.
אופים 20 דקות עד להשחמה ומגישים.
טיפ... .
שימו לב!!! חשוב מאוד לא למרוח את הדג עם המיונז ואבקת מרק העוף ולהשאירו עד שהתנור יתחמם, ההפך לחכות שהתנור יהיה חם מאוד ואז למרוח במיונז ואבקת מרק את הדג וישר להכניס לתנור זה כל סוד המתכון.
מבטיחה לכם אחרי שתכינו פעם אחת את דג הסלמון לא תפסיקו לעשותו.
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.