לןגן

דג סלמון בתנור של דודה איריס

מאת: לאה מאיר, פורסם: 26/09/2017 | 10:16
דג סלמון בתנור של דודה איריס

תקציר המתכון: יאמיזזז פילה סלמון ב-2 דקות הכנה, להיט במשפחת מאיר המורחבת כל ארוחת שישי, חג, לא מוותרים עליו, 3 מרכיבים, ערבוב ולתנור.

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מוציאים את הדג מהמקפיא ונותנים לו להפשיר

  2. מחממים תנור ל-240 מעלות

  3. בקערה קטנה מערבבים היטב את המיונז ואבקת מרק העוף

  4. מורחים על הדג את תערובת המיונז דקה לפני הכנסתו לתנור

  5. אופים 20 דקות עד להשחמה ומגישים

  6. טיפ...

  7. שימו לב!!! חשוב מאוד לא למרוח את הדג עם המיונז ואבקת מרק העוף ולהשאירו עד שהתנור יתחמם, ההפך לחכות שהתנור יהיה חם מאוד ואז למרוח במיונז ואבקת מרק את הדג וישר להכניס לתנור זה כל סוד המתכון

  8. מבטיחה לכם אחרי שתכינו פעם אחת את דג הסלמון לא תפסיקו לעשותו

  9. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה