תקציר המתכון: יאמיזזז פילה סלמון ב-2 דקות הכנה, להיט במשפחת מאיר המורחבת כל ארוחת שישי, חג, לא מוותרים עליו, 3 מרכיבים, ערבוב ולתנור.
קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
מוציאים את הדג מהמקפיא ונותנים לו להפשיר
מחממים תנור ל-240 מעלות
בקערה קטנה מערבבים היטב את המיונז ואבקת מרק העוף
מורחים על הדג את תערובת המיונז דקה לפני הכנסתו לתנור
אופים 20 דקות עד להשחמה ומגישים
טיפ...
שימו לב!!! חשוב מאוד לא למרוח את הדג עם המיונז ואבקת מרק העוף ולהשאירו עד שהתנור יתחמם, ההפך לחכות שהתנור יהיה חם מאוד ואז למרוח במיונז ואבקת מרק את הדג וישר להכניס לתנור זה כל סוד המתכון
מבטיחה לכם אחרי שתכינו פעם אחת את דג הסלמון לא תפסיקו לעשותו
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה