אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר המתכונים של מלכת הג'לי

1,088
צפיות

נשיקות בטעמים

המתכון של
נשיקות בטעמים

לא עוד נשיקות כמו של כולם, מתכון קליל לנשיקות משודרגות בטעמים צבעים וריחות שנחטפים כמו גרעינים

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 300 גרם חלבונים
  • 600 גרם סוכר
  • קורט מלח
  • 4 טיפות תמצית טעם של מלכת הג'לי
  • קורט אבקת צבע מאכל מלכת הג'לי
אופן ההכנה
  • 1

    נשים את החלבונים בקערת המיקסר עם קורט מלח ונטרוף היטב.


  • 2

    נוסיף את הסוכר.


  • 3

    נמלא סיר עם מים [3-4 ס"מ גובה] ונביא לרתיחה .


  • 4

    נניח את קערת המיקסר בתוך הסיר [בן מארי] ונטרוף עם מטרפה עד שהסוכר מתמוסס והמסה הופכת לנוזלית [בערך 4-5 דקות].


  • 5

    נוציא את קערת המיקסר היישר להקצפה מהירה של 8-9 דקות עד לקבלת קצף יציב.


  • 6

    בינתיים נחמם תנור ל100 מעלות בטורבו.


  • 7

    בדקה האחרונה נוסיף 4 טיפות תמצית טעם של מלכת הג'לי וקורט אבקת צבע מאכל של מלכת הג'לי.


  • 8

    נעביר לצנטר משונן, עגול, רוזטה או כל סוג שאוהבים ונתחיל לזלף על נייר אפייה.


  • 9

    נשאיר בתנור בערך 3 שעות.


1

נשים את החלבונים בקערת המיקסר עם קורט מלח ונטרוף היטב.


2

נוסיף את הסוכר.


3

נמלא סיר עם מים [3-4 ס"מ גובה] ונביא לרתיחה .


4

נניח את קערת המיקסר בתוך הסיר [בן מארי] ונטרוף עם מטרפה עד שהסוכר מתמוסס והמסה הופכת לנוזלית [בערך 4-5 דקות].


5

נוציא את קערת המיקסר היישר להקצפה מהירה של 8-9 דקות עד לקבלת קצף יציב.


6

בינתיים נחמם תנור ל100 מעלות בטורבו.


7

בדקה האחרונה נוסיף 4 טיפות תמצית טעם של מלכת הג'לי וקורט אבקת צבע מאכל של מלכת הג'לי.


8

נעביר לצנטר משונן, עגול, רוזטה או כל סוג שאוהבים ונתחיל לזלף על נייר אפייה.


9

נשאיר בתנור בערך 3 שעות.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים