אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר המתכונים של מלכת הג'לי

802
צפיות

ג'לי שוט אבטיח

המתכון של
ג'לי שוט אבטיח

המרענן הרישמי של הקיץ, מהרו להכין

  • קטגוריהקינוחים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 250 מ"ל מים קרים
  • 750 מ"ל מים רותחים
  • 4 כפות ג'לטין מקצועי של מלכת הג'לי
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 15 טיפות תמצית בטעם אבטיח של מלכת הג'לי
  • 1/2 כפית מלח לימון
  • 100-150 מ"ל אלכוהול מועדף [סמירנוף/וודקה/ ערק וכד']
  • קורט צבע מאכל אדום באבקה של מלכת הג'לי
  • קורט צבע מאכל ירוק באבקה של מלכת הג'לי
  • 15 יח' שוקולד צ'יפס
  • 3 כפות שמנת צמחית
אופן ההכנה
  • 1

    במים הקרים ממיסים את הג'לטין ומניחים בצד 5 דקות עד שהנוזלים נספגים..


  • 2

    בכלי עם המים הרותחים ממיסים סוכר+ מלח לימון ותמצית בטעם אבטיח..


  • 3

    מוסיפים את הג'לטין לכלי עם המים הרותחים ומערבבים עד איחוד המסות..


  • 4

    מוסיפים את האלכוהול ומערבבים..


  • 5

    מחלקים את התערובת ל – 3 כלים 850 מ"ל ומוסיפים קורט צבע מאכל אדום..


  • 6

    מוסיפים את 2 כפיות שמנת הצמחית ל 150 מ"ל מהג'לי..


  • 7

    ליתר הג'לי מוסיפים צבע מאכל ירוק + 1 כף שמנת צמחית..


  • 8

    סידור הקינוח: שופכים את כל התערובת האדומה לכלי קיבול – ממתינים שהג'לי יהיה בטמפ' החדר ומוסיפים את השוקולד צ'יפס. מכניסים למקרר לשעה עד להתקרשות..


  • 9

    שופכים את המסה הלבנה וממתינים 20 דקות עד להתקרשות..


  • 10

    שופכים את המסה הירוקה וממתינים 4 – 3 שעות עד התייצבות מלאה..


  • 11

    טובלים את הכלי במים ומחכים מספר שניות, ומעבירים לצלחת הגשה..


1

במים הקרים ממיסים את הג'לטין ומניחים בצד 5 דקות עד שהנוזלים נספגים..


2

בכלי עם המים הרותחים ממיסים סוכר+ מלח לימון ותמצית בטעם אבטיח..


3

מוסיפים את הג'לטין לכלי עם המים הרותחים ומערבבים עד איחוד המסות..


4

מוסיפים את האלכוהול ומערבבים..


5

מחלקים את התערובת ל – 3 כלים 850 מ"ל ומוסיפים קורט צבע מאכל אדום..


6

מוסיפים את 2 כפיות שמנת הצמחית ל 150 מ"ל מהג'לי..


7

ליתר הג'לי מוסיפים צבע מאכל ירוק + 1 כף שמנת צמחית..


8

סידור הקינוח: שופכים את כל התערובת האדומה לכלי קיבול – ממתינים שהג'לי יהיה בטמפ' החדר ומוסיפים את השוקולד צ'יפס. מכניסים למקרר לשעה עד להתקרשות..


9

שופכים את המסה הלבנה וממתינים 20 דקות עד להתקרשות..


10

שופכים את המסה הירוקה וממתינים 4 – 3 שעות עד התייצבות מלאה..


11

טובלים את הכלי במים ומחכים מספר שניות, ומעבירים לצלחת הגשה..


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים