אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון
בחסות:#

ספר המתכונים של מלכת הג'לי

3,894
צפיות

עוגת אקוואריום

המתכון של
עוגת אקוואריום

מתכננים מסיבת קיץ? מסיבת בריכה? אתם מזל דגים? או סתם להלהיב עם עוגה שהתחפשה לאקוואריום?

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • ג'לי שקוף
  • 750 מ"ל רותחים
  • 250 מ"ל קרים
  • 4 כפות ג'לטין מקצועי של מלכת הג'לי
  • 1.5 כוסות סוכר
  • 15 טיפות תמצית טעם של מלכת הג'לי
  • 1/2 כפית מלח לימון
  • כלי עבודה
  • כף פריזאית, מזרק 5 מיל' + מחט , מחט הייטק של מלכת הג'לי
  • כלי עם מים רותחים
  • לצבעים
  • 500 גרם ג'לי שקוף
  • 250 מ"ל שמנת צמחית
  • סוכריות גומי בצורת דגים/נחשים
  • אבקות צבע מאכל של מלכת הג'לי
אופן ההכנה
  • 1

    הג'לי השקוף: במים הקרים ממיסים את הג'לטין ומניחים בצד למשך כ – 10 דקות עד שהנוזלים נספגים..


  • 2

    במים הרותחים ממיסים את הסוכר, מלח הלימון ותמצית הטעם תוך כדי ערבוב..


  • 3

    מאחדים את שתי המסות..


  • 4

    יוצקים לקערה בה נכין את האקוואריום.


  • 5

    הכנת הצבעים: ל – 500 מ"ל ג'לי שקוף מוסיפים 250 מ"ל שמנת צמחית.


  • 6

    מחלקים למספר כוסיות..


  • 7

    לכל כוס מוסיפים קורט אבקת צבע מאכל..


  • 8

    להכנת עוגת האקווריום: מוזגים לקערה ג'לי שקוף ומכניסים למקרר ל – 6 שעות..


  • 9

    כעבור 6 שעות הג'לי מוצק.


  • 10

    נחתוך גומות בג'לי ונכניס את סוכריות הגומי [בצורת דגים/נחשים]..


  • 11

    מכסים את הגומות עם הסוכריות בג'לי שקוף בטמפרטורת החדר..


  • 12

    מכניסים למקרר ל – 20 דקות להתייצבות..


  • 13

    ממלאים מזרק באחד הצבעים ומתחילים לדקור את הג'ל בצורה של חוטים-חוטים (כפי שמודגם בסרט)..


  • 14

    כעבור 30 – 20 דקירות מחליפים צבע ועובדים באותה שיטה – כך מקבלים אפקט של צמחיה ואלמוגים באקווריום..


  • 15

    מושכים צבע ירוק במזרק ומחברים מחט הייטק משוננת. מזריקים בסמוך לצמחיה ויוצרים אפקט של עלים..


  • 16

    מערבבים ג'ל שקוף + שמנת + קורט אבקת צבע מאכל כחול ושופכים על פני האקווריום..


  • 17

    מכניסים ל – 30 דקות למקרר..


  • 18

    מחלצים את האקווריום מהכלי על ידי טבילה בכלי רחב יותר עם מים רותחים..


  • 19

    אפשרות הגשה- ניתן לפזר ביסקוויטים סביב עוגת האקוואריום ליצירת אפקט של חול.


1

הג'לי השקוף: במים הקרים ממיסים את הג'לטין ומניחים בצד למשך כ – 10 דקות עד שהנוזלים נספגים..


2

במים הרותחים ממיסים את הסוכר, מלח הלימון ותמצית הטעם תוך כדי ערבוב..


3

מאחדים את שתי המסות..


4

יוצקים לקערה בה נכין את האקוואריום.


5

הכנת הצבעים: ל – 500 מ"ל ג'לי שקוף מוסיפים 250 מ"ל שמנת צמחית.


6

מחלקים למספר כוסיות..


7

לכל כוס מוסיפים קורט אבקת צבע מאכל..


8

להכנת עוגת האקווריום: מוזגים לקערה ג'לי שקוף ומכניסים למקרר ל – 6 שעות..


9

כעבור 6 שעות הג'לי מוצק.


10

נחתוך גומות בג'לי ונכניס את סוכריות הגומי [בצורת דגים/נחשים]..


11

מכסים את הגומות עם הסוכריות בג'לי שקוף בטמפרטורת החדר..


12

מכניסים למקרר ל – 20 דקות להתייצבות..


13

ממלאים מזרק באחד הצבעים ומתחילים לדקור את הג'ל בצורה של חוטים-חוטים (כפי שמודגם בסרט)..


14

כעבור 30 – 20 דקירות מחליפים צבע ועובדים באותה שיטה – כך מקבלים אפקט של צמחיה ואלמוגים באקווריום..


15

מושכים צבע ירוק במזרק ומחברים מחט הייטק משוננת. מזריקים בסמוך לצמחיה ויוצרים אפקט של עלים..


16

מערבבים ג'ל שקוף + שמנת + קורט אבקת צבע מאכל כחול ושופכים על פני האקווריום..


17

מכניסים ל – 30 דקות למקרר..


18

מחלצים את האקווריום מהכלי על ידי טבילה בכלי רחב יותר עם מים רותחים..


19

אפשרות הגשה- ניתן לפזר ביסקוויטים סביב עוגת האקוואריום ליצירת אפקט של חול.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים