לןגן

ג'לי שוט אבטיח

מאת: מלכת הג'לי , פורסם: 07/04/2017 | 23:30
ג'לי שוט אבטיח

תקציר המתכון: המרענן הרישמי של הקיץ, מהרו להכין

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. במים הקרים ממיסים את הג'לטין ומניחים בצד 5 דקות עד שהנוזלים נספגים.

  2. בכלי עם המים הרותחים ממיסים סוכר+ מלח לימון ותמצית בטעם אבטיח.

  3. מוסיפים את הג'לטין לכלי עם המים הרותחים ומערבבים עד איחוד המסות.

  4. מוסיפים את האלכוהול ומערבבים.

  5. מחלקים את התערובת ל – 3 כלים 850 מ"ל ומוסיפים קורט צבע מאכל אדום.

  6. מוסיפים את 2 כפיות שמנת הצמחית ל 150 מ"ל מהג'לי.

  7. ליתר הג'לי מוסיפים צבע מאכל ירוק + 1 כף שמנת צמחית.

  8. סידור הקינוח: שופכים את כל התערובת האדומה לכלי קיבול – ממתינים שהג'לי יהיה בטמפ' החדר ומוסיפים את השוקולד צ'יפס. מכניסים למקרר לשעה עד להתקרשות.

  9. שופכים את המסה הלבנה וממתינים 20 דקות עד להתקרשות.

  10. שופכים את המסה הירוקה וממתינים 4 – 3 שעות עד התייצבות מלאה.

  11. טובלים את הכלי במים ומחכים מספר שניות, ומעבירים לצלחת הגשה.