תקציר המתכון: המרענן הרישמי של הקיץ, מהרו להכין
קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
במים הקרים ממיסים את הג'לטין ומניחים בצד 5 דקות עד שהנוזלים נספגים.
בכלי עם המים הרותחים ממיסים סוכר+ מלח לימון ותמצית בטעם אבטיח.
מוסיפים את הג'לטין לכלי עם המים הרותחים ומערבבים עד איחוד המסות.
מוסיפים את האלכוהול ומערבבים.
מחלקים את התערובת ל – 3 כלים 850 מ"ל ומוסיפים קורט צבע מאכל אדום.
מוסיפים את 2 כפיות שמנת הצמחית ל 150 מ"ל מהג'לי.
ליתר הג'לי מוסיפים צבע מאכל ירוק + 1 כף שמנת צמחית.
סידור הקינוח: שופכים את כל התערובת האדומה לכלי קיבול – ממתינים שהג'לי יהיה בטמפ' החדר ומוסיפים את השוקולד צ'יפס. מכניסים למקרר לשעה עד להתקרשות.
שופכים את המסה הלבנה וממתינים 20 דקות עד להתקרשות.
שופכים את המסה הירוקה וממתינים 4 – 3 שעות עד התייצבות מלאה.
טובלים את הכלי במים ומחכים מספר שניות, ומעבירים לצלחת הגשה.