ראשית את הכבדי עוף לנקות היטב לחצות לחצי להמליח במלח גס חצי שעה ולשטוף..לצלות על הגז באש גלויה ברשת המיועדת לצליית כבדים עד שאין דם זאת מטעמי כשרות ..
2
במחבת נטגן את הבצלים עד להזהבה..נוסיף כף סילאן וכורכום נערבב לפתיחת טעמים ..נוסיף את הכבדים ושאר התיבול נקפיץ כ 10 דקות ונצנן .אם הכבדים גדולים רצוי לחתוך אותם לרבעים..
3
את התפוחי האדמה להרתיח עד לריכוך נמעך ונתבל במלח ופלפל ניתן להוסיף קמצוץ כורכום לצבע צהוב ..
4
נכין דבק לטורטיות בכוס נשים כף קמח גדושה ומים בערך כף עד שיהיה סמיך ומכחול או מברשת סיליקון ..
5
להרכבת המנה: .
6
את הטורטיות נחמם במיקרו כחצי דקה זה מרכך אותם וקל לקיפול..
7
נמרח שכבה דקה בקצה הטורטיה מהפירה ומעל נניח את הכבדים.
8
נסגור לצורת עלי סיגר...קיפול ראשוני מגלגלים פנימה את הצדדים מביאים למרכז מורחים דבק וממשיכים לגלגל..
9
כעת נחמם מחבת פסים או פלנצ'ה ללא שמן !! נניח את הטורטיות בפלנצ'ה חמה על הצד של הסגירה נצרוב משני הצדדים עד ליצירת פסים בהצלחה אילנית בניזרי ❤.
10
מעדןןן מושלם !! .
1
ראשית את הכבדי עוף לנקות היטב לחצות לחצי להמליח במלח גס חצי שעה ולשטוף..לצלות על הגז באש גלויה ברשת המיועדת לצליית כבדים עד שאין דם זאת מטעמי כשרות ..
2
במחבת נטגן את הבצלים עד להזהבה..נוסיף כף סילאן וכורכום נערבב לפתיחת טעמים ..נוסיף את הכבדים ושאר התיבול נקפיץ כ 10 דקות ונצנן .אם הכבדים גדולים רצוי לחתוך אותם לרבעים..
3
את התפוחי האדמה להרתיח עד לריכוך נמעך ונתבל במלח ופלפל ניתן להוסיף קמצוץ כורכום לצבע צהוב ..
4
נכין דבק לטורטיות בכוס נשים כף קמח גדושה ומים בערך כף עד שיהיה סמיך ומכחול או מברשת סיליקון ..
5
להרכבת המנה: .
6
את הטורטיות נחמם במיקרו כחצי דקה זה מרכך אותם וקל לקיפול..
7
נמרח שכבה דקה בקצה הטורטיה מהפירה ומעל נניח את הכבדים.
8
נסגור לצורת עלי סיגר...קיפול ראשוני מגלגלים פנימה את הצדדים מביאים למרכז מורחים דבק וממשיכים לגלגל..
9
כעת נחמם מחבת פסים או פלנצ'ה ללא שמן !! נניח את הטורטיות בפלנצ'ה חמה על הצד של הסגירה נצרוב משני הצדדים עד ליצירת פסים בהצלחה אילנית בניזרי ❤.