אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני מאפים

7,154
צפיות

טורטיה במילוי כבדי עוף ופירה

המתכון של
טורטיה במילוי כבדי עוף ופירה

להתעלף כמה שזה טעים

  • קטגוריהמאפים
  • כשרותכשר בשרי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר בשרי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 10 טורטיות מוכנות
  • מאת אילנית בניזרי
  • 3 תפו"א שלוקים
  • 500 גרם כבדי עוף
  • 2 בצלים פרוסים לרצועות
  • רבע כוס שמן
  • כף סילאן
  • רבע כפית כורכום
  • מלח
  • פלפל שחור גרוס
  • חצי כפית כמון
  • "דבק"
  • כף גדושה קמח לבן
  • מים לדילול בערך כף עד לסמיכות
אופן ההכנה
  • 1

    ראשית את הכבדי עוף לנקות היטב לחצות לחצי להמליח במלח גס חצי שעה ולשטוף..לצלות על הגז באש גלויה ברשת המיועדת לצליית כבדים עד שאין דם זאת מטעמי כשרות ..


  • 2

    במחבת נטגן את הבצלים עד להזהבה..נוסיף כף סילאן וכורכום נערבב לפתיחת טעמים ..נוסיף את הכבדים ושאר התיבול נקפיץ כ 10 דקות ונצנן .אם הכבדים גדולים רצוי לחתוך אותם לרבעים..


  • 3

    את התפוחי האדמה להרתיח עד לריכוך נמעך ונתבל במלח ופלפל ניתן להוסיף קמצוץ כורכום לצבע צהוב ..


  • 4

    נכין דבק לטורטיות בכוס נשים כף קמח גדושה ומים בערך כף עד שיהיה סמיך ומכחול או מברשת סיליקון ..


  • 5

    להרכבת המנה: .


  • 6

    את הטורטיות נחמם במיקרו כחצי דקה זה מרכך אותם וקל לקיפול..


  • 7

    נמרח שכבה דקה בקצה הטורטיה מהפירה ומעל נניח את הכבדים.


  • 8

    נסגור לצורת עלי סיגר...קיפול ראשוני מגלגלים פנימה את הצדדים מביאים למרכז מורחים דבק וממשיכים לגלגל..


  • 9

    כעת נחמם מחבת פסים או פלנצ'ה ללא שמן !! נניח את הטורטיות בפלנצ'ה חמה על הצד של הסגירה נצרוב משני הצדדים עד ליצירת פסים בהצלחה אילנית בניזרי ❤.


  • 10

    מעדןןן מושלם !! .


1

ראשית את הכבדי עוף לנקות היטב לחצות לחצי להמליח במלח גס חצי שעה ולשטוף..לצלות על הגז באש גלויה ברשת המיועדת לצליית כבדים עד שאין דם זאת מטעמי כשרות ..


2

במחבת נטגן את הבצלים עד להזהבה..נוסיף כף סילאן וכורכום נערבב לפתיחת טעמים ..נוסיף את הכבדים ושאר התיבול נקפיץ כ 10 דקות ונצנן .אם הכבדים גדולים רצוי לחתוך אותם לרבעים..


3

את התפוחי האדמה להרתיח עד לריכוך נמעך ונתבל במלח ופלפל ניתן להוסיף קמצוץ כורכום לצבע צהוב ..


4

נכין דבק לטורטיות בכוס נשים כף קמח גדושה ומים בערך כף עד שיהיה סמיך ומכחול או מברשת סיליקון ..


5

להרכבת המנה: .


6

את הטורטיות נחמם במיקרו כחצי דקה זה מרכך אותם וקל לקיפול..


7

נמרח שכבה דקה בקצה הטורטיה מהפירה ומעל נניח את הכבדים.


8

נסגור לצורת עלי סיגר...קיפול ראשוני מגלגלים פנימה את הצדדים מביאים למרכז מורחים דבק וממשיכים לגלגל..


9

כעת נחמם מחבת פסים או פלנצ'ה ללא שמן !! נניח את הטורטיות בפלנצ'ה חמה על הצד של הסגירה נצרוב משני הצדדים עד ליצירת פסים בהצלחה אילנית בניזרי ❤.


10

מעדןןן מושלם !! .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים