כפית פלפל שחור ואם רוצים להקפיץ את הטעם אז להחליף בצ'ילי גרוס.
כפית מלח
2 ביצים
לבירוש: ביצה אחת
שומשום , קצח ופרג מעורבים
אופן ההכנה
0
מחממים תנור ל180 מעלות.
1
לשים את הבצק ושמים לנוח כעשר דקות..
2
אם הבצק שמנוני מידי מוסיפים עוד כחצי כוס קמח. .
3
מקפיצים קלות את התרד עם כף שמן זית רק עד שיורד הנפח. .
4
מערבבים את הגבינה עם התרד ומתבלים. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. .
5
חוצים את הבצק לשני חלקים מקמחים מעט ומרדדים על נייר אפיה. קורצים עיגולים , מניחים כף מהמלית במרכז כל עיגול ומקפלים לחצי. מהדקים בעזרת מזלג ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. .
6
לקבלת צורה עגולה לוקחים את שתי קצות הסהר שנוצר ומהדקים אותן זו על זו. .
7
מורחים ביצה ומפזרים את תערובת השומשום. .
8
אופים עד להזהבה. בהצלחה ובתאבון 🙏❤️ מדי. .
0
מחממים תנור ל180 מעלות.
1
לשים את הבצק ושמים לנוח כעשר דקות..
2
אם הבצק שמנוני מידי מוסיפים עוד כחצי כוס קמח. .
3
מקפיצים קלות את התרד עם כף שמן זית רק עד שיורד הנפח. .
4
מערבבים את הגבינה עם התרד ומתבלים. מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. .
5
חוצים את הבצק לשני חלקים מקמחים מעט ומרדדים על נייר אפיה. קורצים עיגולים , מניחים כף מהמלית במרכז כל עיגול ומקפלים לחצי. מהדקים בעזרת מזלג ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה. .
6
לקבלת צורה עגולה לוקחים את שתי קצות הסהר שנוצר ומהדקים אותן זו על זו. .