לןגן

טורטיה במילוי כבדי עוף ופירה

מאת: אילנית בניזרי, פורסם: 14/11/2020 | 09:17
טורטיה במילוי כבדי עוף ופירה

תקציר המתכון: להתעלף כמה שזה טעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית את הכבדי עוף לנקות היטב לחצות לחצי להמליח במלח גס חצי שעה ולשטוף..לצלות על הגז באש גלויה ברשת המיועדת לצליית כבדים עד שאין דם זאת מטעמי כשרות .

  2. במחבת נטגן את הבצלים עד להזהבה..נוסיף כף סילאן וכורכום נערבב לפתיחת טעמים ..נוסיף את הכבדים ושאר התיבול נקפיץ כ 10 דקות ונצנן .אם הכבדים גדולים רצוי לחתוך אותם לרבעים.

  3. את התפוחי האדמה להרתיח עד לריכוך נמעך ונתבל במלח ופלפל ניתן להוסיף קמצוץ כורכום לצבע צהוב .

  4. נכין דבק לטורטיות בכוס נשים כף קמח גדושה ומים בערך כף עד שיהיה סמיך ומכחול או מברשת סיליקון .

  5. להרכבת המנה:

  6. את הטורטיות נחמם במיקרו כחצי דקה זה מרכך אותם וקל לקיפול.

  7. נמרח שכבה דקה בקצה הטורטיה מהפירה ומעל נניח את הכבדים

  8. נסגור לצורת עלי סיגר...קיפול ראשוני מגלגלים פנימה את הצדדים מביאים למרכז מורחים דבק וממשיכים לגלגל.

  9. כעת נחמם מחבת פסים או פלנצ'ה ללא שמן !! נניח את הטורטיות בפלנצ'ה חמה על הצד של הסגירה נצרוב משני הצדדים עד ליצירת פסים בהצלחה אילנית בניזרי ❤

  10. מעדןןן מושלם !!