ספר מתכונים  עוגות שמרים
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
					- קטגוריהעוגות
 
										- כשרותכשר פרווה
 
					- דרגת קושיבינוני
 
				
				
					
					
						- כשרות: כשר פרווה
 
						- דרגת קושי: בינוני
 
					
				 
				
				
							מרכיבים
							
								
								
									
											- 
												למילוי
												
											
 
											- 
												    
        
                
                      שוקולד/נוטלה/חלווה/אגוזים קצוצים
                
        
     
											 
									
								 
								
									
											- 
												לקישוט
												
											
 
											- 
												    
        
                
                      חלמון ושקדים מולבנים/שומשום
                
        
     
											 
									
								 
				 
				
				
				
					אופן ההכנה
					
					
							- 
								1
								
לערבב את כל חומרי העוגה, להוסיף את השמרים בסוף.
							 
							
							- 
								2
								
נותנים לבצק לתפוח כשעה.
							 
							
							- 
								3
								
מכינים 5-6 רולדות או 3 עוגות עם המילוי שרוצים.
							 
							
							- 
								4
								
מסדרים בתבנית ומתפיחים פעם נוספת.
							 
							
							- 
								5
								
מורחים חלמון על העוגה ומוסיפים שקדים מולבנים או שומשום.
							 
							
							- 
								6
								
מכניסים לתנור ב-180 מעלות כחצי שעה.
							 
							
					
					
						
								1
								לערבב את כל חומרי העוגה, להוסיף את השמרים בסוף.
								
								2
								נותנים לבצק לתפוח כשעה.
								
								3
								מכינים 5-6 רולדות או 3 עוגות עם המילוי שרוצים.
								
								4
								מסדרים בתבנית ומתפיחים פעם נוספת.
								
								5
								מורחים חלמון על העוגה ומוסיפים שקדים מולבנים או שומשום.
								
								6
								מכניסים לתנור ב-180 מעלות כחצי שעה.
								
						
					 
				 
				
								
					
						אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
						
					
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				מתכונים מומלצים