ספר מתכונים  עוגות שמרים
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
					- קטגוריהעוגות
 
										- כשרותכשר חלבי
 
					- דרגת קושיקל
 
				
				
					
					
						- כשרות: כשר חלבי
 
						- דרגת קושי: קל
 
					
				 
				
				
							מרכיבים
							
								
									
											- 
												    
											
 
											- 
												    
											
 
											- 
												    
											
 
											- 
												    
											
 
											- 
												    
											
 
											- 
												    
											
 
											- 
												    
											
 
											- 
												    
        
                
                    70  גרם חמאה (או  נטורינה/מחמאה)
                
        
     
											 
											- 
												    
											
 
											- 
												    
											
 
									
								 
				 
				
				
				
					אופן ההכנה
					
					
							- 
								1
								
הכנתי עם כוס מדידה...
							 
							
							- 
								2
								
טיפים:: לשים לב כשאתן מוסיפות את הנוזלים..לא בבת אחת..
							 
							
							- 
								3
								
לנפות את הקמח..אורירי ונקי יותר..
							 
							
							- 
								4
								
בקערת המיקסר קמח שמרים וסוכר.
							 
							
							- 
								5
								
להוסיף מחצית מהמים ..לתת למיקסר לעבוד להוסיף השמן   ביצים הניל והמלח ומים להתגבשות  הבצק - הוא צריך להיות נעים ורך ולא דביק. לשים לב לנוזלים..
							 
							
							- 
								6
								
להניח להתפחה כשעה לערך..
							 
							
							- 
								7
								
.לחלק ל4 כדורים..הכמות מספיקה ל 4 רולדות. גודל אינגליש קייק..
							 
							
							- 
								8
								
לקמח מעט את המשטח ולרדד למרוח בנוטלה שהממרח יהיה דליל מעט אם צריך לחמם מעט במיקרו.למעל לפזרר  2 כפות קקאו 2 כפות שוקולית ולפזר מעט סוכר מעל..
							 
							
							- 
								9
								
לגלגל לרולדה לחצות  באמצע לקלוע צמה. ולהניח בתבנית משומנת להתפחה נוספת. למרוח בביצה ..
							 
							
							- 
								10
								
לאפות בתנור שחומם מראש 180 כ 40 דק או עד שמשחים..תהנו -הילה.
							 
							
							- 
								11
								
אפשרות נוספת  לגלגל לרולדה לחתוך לעיגולים  ולהניח אחד ליד השני במרווחים להתפחה קצרה לצפות בביצה ולאפות .
							 
							
					
					
						
								1
								הכנתי עם כוס מדידה...
								
								2
								טיפים:: לשים לב כשאתן מוסיפות את הנוזלים..לא בבת אחת..
								
								3
								לנפות את הקמח..אורירי ונקי יותר..
								
								4
								בקערת המיקסר קמח שמרים וסוכר.
								
								5
								להוסיף מחצית מהמים ..לתת למיקסר לעבוד להוסיף השמן   ביצים הניל והמלח ומים להתגבשות  הבצק - הוא צריך להיות נעים ורך ולא דביק. לשים לב לנוזלים..
								
								6
								להניח להתפחה כשעה לערך..
								
								7
								.לחלק ל4 כדורים..הכמות מספיקה ל 4 רולדות. גודל אינגליש קייק..
								
								8
								לקמח מעט את המשטח ולרדד למרוח בנוטלה שהממרח יהיה דליל מעט אם צריך לחמם מעט במיקרו.למעל לפזרר  2 כפות קקאו 2 כפות שוקולית ולפזר מעט סוכר מעל..
								
								9
								לגלגל לרולדה לחצות  באמצע לקלוע צמה. ולהניח בתבנית משומנת להתפחה נוספת. למרוח בביצה ..
								
								10
								לאפות בתנור שחומם מראש 180 כ 40 דק או עד שמשחים..תהנו -הילה.
								
								11
								אפשרות נוספת  לגלגל לרולדה לחתוך לעיגולים  ולהניח אחד ליד השני במרווחים להתפחה קצרה לצפות בביצה ולאפות .
								
						
					 
				 
				
								
					
						אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
						
					
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				מתכונים מומלצים