בקערה גדולה לנפות את הקמח ולערבב את השמרים ואבקת אפייה..
2
לעשות גומה ולשים את שאר המצרכים, לטרוף טוב טוב ואז לתחיל ללוש את כל המצרכים לבצק רך ונעים. לשמן מעט את הבצק ולהתפיח למשך שעה. על משטח משומן לחלק ל 5 כדורים, ולכסות בניילון למשך חצי שעה..
3
לרדד לעלה דק ולמרוח את המילית, ולפזר את הקוקוס ואגוזים, לגלגל לרולדה לחצות לאורכו וללפף אחד על השני..
4
לשמן אינגליש קיי ולהניח את העוגה בתבנית, להתיז בספרי שמן על העוגות ולכסות בניילון לעוד התפחה של 30 דק'..
5
לאפות בתנור שחומם מראש 220 מעלות עד להזהבה..
6
לאחר האפייה להבריש בסירופ סוכר ( 2\1 כוס סוכר, כפית מיץ לימון, 4\1 כוס מים, להרתיח על הגז). .
1
בקערה גדולה לנפות את הקמח ולערבב את השמרים ואבקת אפייה..
2
לעשות גומה ולשים את שאר המצרכים, לטרוף טוב טוב ואז לתחיל ללוש את כל המצרכים לבצק רך ונעים. לשמן מעט את הבצק ולהתפיח למשך שעה. על משטח משומן לחלק ל 5 כדורים, ולכסות בניילון למשך חצי שעה..
3
לרדד לעלה דק ולמרוח את המילית, ולפזר את הקוקוס ואגוזים, לגלגל לרולדה לחצות לאורכו וללפף אחד על השני..
4
לשמן אינגליש קיי ולהניח את העוגה בתבנית, להתיז בספרי שמן על העוגות ולכסות בניילון לעוד התפחה של 30 דק'..
5
לאפות בתנור שחומם מראש 220 מעלות עד להזהבה..
6
לאחר האפייה להבריש בסירופ סוכר ( 2\1 כוס סוכר, כפית מיץ לימון, 4\1 כוס מים, להרתיח על הגז). .