לןגן

עוגת שמרים: שוקולד קראנצ'

מאת: נדיה אביזוב גדלוב, פורסם: 29/07/2017 | 13:19
עוגת שמרים: שוקולד קראנצ'

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

לבצק

למילוי

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה לנפות את הקמח ולערבב את השמרים ואבקת אפייה.

  2. לעשות גומה ולשים את שאר המצרכים, לטרוף טוב טוב ואז לתחיל ללוש את כל המצרכים לבצק רך ונעים. לשמן מעט את הבצק ולהתפיח למשך שעה. על משטח משומן לחלק ל 5 כדורים, ולכסות בניילון למשך חצי שעה.

  3. לרדד לעלה דק ולמרוח את המילית, ולפזר את הקוקוס ואגוזים, לגלגל לרולדה לחצות לאורכו וללפף אחד על השני.

  4. לשמן אינגליש קיי ולהניח את העוגה בתבנית, להתיז בספרי שמן על העוגות ולכסות בניילון לעוד התפחה של 30 דק'.

  5. לאפות בתנור שחומם מראש 220 מעלות עד להזהבה.

  6. לאחר האפייה להבריש בסירופ סוכר ( 2\1 כוס סוכר, כפית מיץ לימון, 4\1 כוס מים, להרתיח על הגז).