וכמובן לפי הוראות הכנה מוסיפים את המים לפי הרגשה בזמן שלשים ואיחוד הקמח עם יתר המצרכים
אופן ההכנה
1
במיקסר שמתי קודם את היבשים ואז שמתי את ביצים , מים , ושמן לישה לפחות עשר דקות .
2
נתתי תפיחה של שעה וחצי .
3
הוצאתי אויר והכנסתי למקרר לעשר שעות לאחר הוצאה מהמקרר לישה קלילה ומנוחה רבע שעה בחוץ.
4
מחלקים לשני כדורים שוים ומתחילים לרדד על משטח מקומח .
5
מכינים את הרולדות מורחים מילוי שוקולד לפי טעם ובחירתכם מוסיפים קוקוס שקדים הכל תלוי בטעם שאתם אוהבים אפשרי להכין מילוי מקקאו שמים בתבנית חצי שעה תפיחה לפני הכניסה לתנור , הכנתי בקערה ביצה טרופה עם כף סוכר חום ומרחתי על הרולדות ופיזרתי שקדים .
6
חיממתי תנור אפיה רגילה 180 מעלות אצלי זה לא יותר מ-35 דקות , כל אחת והתנור שלה .
7
והתוצאות מושלמות.
8
למי שרוצה להכין באותו יום את הבצק לתת לבצק התפחה של שעתיים להוריד אויר להכין את העוגות לתת התפחה של חצי שעה בחוץ ולהכניס לתנור .
9
בהצלחה. .
1
במיקסר שמתי קודם את היבשים ואז שמתי את ביצים , מים , ושמן לישה לפחות עשר דקות .
2
נתתי תפיחה של שעה וחצי .
3
הוצאתי אויר והכנסתי למקרר לעשר שעות לאחר הוצאה מהמקרר לישה קלילה ומנוחה רבע שעה בחוץ.
4
מחלקים לשני כדורים שוים ומתחילים לרדד על משטח מקומח .
5
מכינים את הרולדות מורחים מילוי שוקולד לפי טעם ובחירתכם מוסיפים קוקוס שקדים הכל תלוי בטעם שאתם אוהבים אפשרי להכין מילוי מקקאו שמים בתבנית חצי שעה תפיחה לפני הכניסה לתנור , הכנתי בקערה ביצה טרופה עם כף סוכר חום ומרחתי על הרולדות ופיזרתי שקדים .
6
חיממתי תנור אפיה רגילה 180 מעלות אצלי זה לא יותר מ-35 דקות , כל אחת והתנור שלה .
7
והתוצאות מושלמות.
8
למי שרוצה להכין באותו יום את הבצק לתת לבצק התפחה של שעתיים להוריד אויר להכין את העוגות לתת התפחה של חצי שעה בחוץ ולהכניס לתנור .