ספר מתכונים  עוגות שמרים
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
					- קטגוריהעוגות
 
										- כשרותכשר חלבי
 
					- דרגת קושיקל
 
				
				
					
					
						- כשרות: כשר חלבי
 
						- דרגת קושי: קל
 
					
				 
				
				
							מרכיבים
							
								
									
											- 
												    
											
 
											- 
												    
        
                
                    3  כפות שטוחות שמרים יבשים
                
        
     
											 
											- 
												    
											
 
											- 
												    
											
 
											- 
												    
											
 
											- 
												    
											
 
											- 
												    
											
 
									
								 
				 
				
				
				
					אופן ההכנה
					
					
							- 
								1
								
שמים בקערת המקסר את הקמח השמרים והסוכר.
							 
							
							- 
								2
								
את כף המלח מוסיפים גם.
							 
							
							- 
								3
								
אך בצורה כזו שלא תבוא במגע עם השמרים.
							 
							
							- 
								4
								
מוסיפים את המים ומפעילים את המקסר עד שמתקבל בצק.מכסים את הקערה בניילון נצמד, מניחים רטש שום מעל הניילון (מסייע לתפיחה מהירה).
							 
							
							- 
								5
								
מניחים להתפחה .
							 
							
							- 
								6
								
כשהבצק תפח.
							 
							
							- 
								7
								
מחלקים את הבצק ל3 או 4 חלקים.
							 
							
							- 
								8
								
כל חלק מרדדים מורחים נוטלה או ממרח אחר.
							 
							
							- 
								9
								
מגלגלים לרולדה.
							 
							
							- 
								10
								
חוצים אותה ומלפפים את שני החלקים ויוצרים מהצמה שהתקבלה עיגול/ שרשרת.
							 
							
							- 
								11
								
מניחים להתפחה שנייה.
							 
							
							- 
								12
								
מורחים ביצה ואופים ב180 מעלות עד השחמה .
							 
							
							- 
								13
								
עד שהעוגה אפויה ומוכנה.
							 
							
					
					
						
								1
								שמים בקערת המקסר את הקמח השמרים והסוכר.
								
								2
								את כף המלח מוסיפים גם.
								
								3
								אך בצורה כזו שלא תבוא במגע עם השמרים.
								
								4
								מוסיפים את המים ומפעילים את המקסר עד שמתקבל בצק.מכסים את הקערה בניילון נצמד, מניחים רטש שום מעל הניילון (מסייע לתפיחה מהירה).
								
								5
								מניחים להתפחה .
								
								6
								כשהבצק תפח.
								
								7
								מחלקים את הבצק ל3 או 4 חלקים.
								
								8
								כל חלק מרדדים מורחים נוטלה או ממרח אחר.
								
								9
								מגלגלים לרולדה.
								
								10
								חוצים אותה ומלפפים את שני החלקים ויוצרים מהצמה שהתקבלה עיגול/ שרשרת.
								
								11
								מניחים להתפחה שנייה.
								
								12
								מורחים ביצה ואופים ב180 מעלות עד השחמה .
								
								13
								עד שהעוגה אפויה ומוכנה.
								
						
					 
				 
				
								
					
						אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
						
					
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				
				מתכונים מומלצים