הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהעוגה מנצחת אצלי. ניתן לאכול קרה ויותר טעים חמה עם כדור גלידה נמס מעל...היכונו להתמכר
מערבבים את כל החומרים יחד. את השמנת מתוקה שמים רק חצי חב'. את החצי השני שומרים לרוטב שוקולד. משמנים תבנית בינונית או עגולה..
שופכים את התערובת לתבנית המשומנת ומכניסים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 40 דק. נועצים קיסם. אם יוצא יבש באמצע העוגה מוכנה..
מחוררים עם קיסם את העוגה החמה ושופכים חצי כוס מים מעורבבים עם כפית תמצית רום..
מחממים על סיר קטן חצי שמנת מתוקה שנותרה עם שוקולד מריר. ממיסים וכשמתחיל לרתוח מסירים מהאש..
נועצים חורים בעוגה החמה עם קיסם ושופכים באופן שווה את הרוטב מעליה. שחיתות של שוקולד ♥.