הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהלקערת מיקסר: 3 ביצים, 3 כפות קקאו, 3 כפות שוקולית, 1 כוס סוכר , 2 סוכר וניל, 3/4 כוס שמן לערבב היטב עד שהבלילה אחידה.
לקערה נפרדת לנפות את הקמח ולהוסיף אבקת אפיה.
לשפוך בהדרגה את הקמח המנופה עם האבקת אפיה אל הקערה הראשונה. לערבב היטב לאיחוד הבלילה. להוסיף 2 כוסות מים רותחים לערבב עד לבלילה אחידה. להכניס לתנור שחומם לחום של 180 ל 40 דק' עד שקיסם יוצא יבש עם פירורים לחים..
הכנת גנאש שוקולד לקישוט העוגה: כמות שווה של שוקולד מריר מומס ושמנת מתוקה. לערבב לקבלת הגנאש. לשפוך מעל העוגה. אפשר להמשיך לקשט בסוכריות או שבבי שוקולד. בתיאבון..