אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר עוגות שוקולד

3,137
צפיות

עוגת שוקולד מפוארת לחגיגות

המתכון של
עוגת שוקולד מפוארת  לחגיגות

עוגת שוקולד מיוחדת כל ביס הנאה עם אילסרים ללא קמח ארומה מטריפה

  • קטגוריהעוגות
  • כשרותכשר חלבי
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר חלבי
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 200 גרם שוקלד מריר
  • 7 טיפות ליקר תפוזים
  • 8 ביצים פרודות
  • 1 כוס סוכר
  • 200 גרם אילסרים קצוצים
  • 3 כפות קמח מנופה
  • 1/4 כפית שטוחה אבקת אפיה
  • תבנית קפיצית/ רינג 28 משומנת ומרופדת
אופן ההכנה
  • 1

    אופן הכנה של העוגה .


  • 2

    מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות .


  • 3

    1 .מחממים את השוקולד והליקר תפוזים עד שהשוקולד יימס .


  • 4

    מצננים מעט. .


  • 5

    2. מקציפים את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר לתערובת בהירה וסמיכה. מקפלים את התערובת החלמונים אל השוקולד. .


  • 6

    3. מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר לקצף נוקשה ומקפלים לתערובת השוקולד. .


  • 7

    4. מקפלים פנימה את האגוזים. שוטחים בתבנית ואופים 35 דקות .


  • 8

    5. תבנית קפיצית / רינג 28 מרופדת ומשומנת .


  • 9

    .


  • 10

    לקרם .


  • 11

    1/4 כוס מים .


  • 12

    1 כפית נס קפה .


  • 13

    1 כף קקאו .


  • 14

    1/2 כוס סוכר .


  • 15

    200 גרם שוקולד מריר משובח שבור לקוביות. .


  • 16

    200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר .


  • 17

    2 כפות רום/ 8 טיפות תמצית רום / ברנדי .


  • 18

    .


  • 19

    .


  • 20

    להכנת הקרם .


  • 21

    .


  • 22

    בסיר קטן על להבה נמוכה מערבבים יחד את המים. הקפה הקקאו. והסוכר. מביאים לרתיחה ומסירים מהלהבה. מוסיפים את קוביות השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס כולו. .


  • 23

    מצננים מעט. מעבירים לקערת מערבל. מוסיפים חמאה ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה חלקה ומעט אוורירית. מוסיפים את הרום/ הברנדי ומערבלים עד לקבלת קרם חלק. אחיד ואוורירי. משהים במקרר 6-8 שעות לפני השימוש.


1

אופן הכנה של העוגה .


2

מחממים תנור לחום בינוני 180 מעלות .


3

1 .מחממים את השוקולד והליקר תפוזים עד שהשוקולד יימס .


4

מצננים מעט. .


5

2. מקציפים את החלמונים עם 1/2 כוס סוכר לתערובת בהירה וסמיכה. מקפלים את התערובת החלמונים אל השוקולד. .


6

3. מקציפים את החלבונים עם יתרת הסוכר לקצף נוקשה ומקפלים לתערובת השוקולד. .


7

4. מקפלים פנימה את האגוזים. שוטחים בתבנית ואופים 35 דקות .


8

5. תבנית קפיצית / רינג 28 מרופדת ומשומנת .


9

.


10

לקרם .


11

1/4 כוס מים .


12

1 כפית נס קפה .


13

1 כף קקאו .


14

1/2 כוס סוכר .


15

200 גרם שוקולד מריר משובח שבור לקוביות. .


16

200 גרם חמאה בטמפרטורת החדר .


17

2 כפות רום/ 8 טיפות תמצית רום / ברנדי .


18

.


19

.


20

להכנת הקרם .


21

.


22

בסיר קטן על להבה נמוכה מערבבים יחד את המים. הקפה הקקאו. והסוכר. מביאים לרתיחה ומסירים מהלהבה. מוסיפים את קוביות השוקולד ומערבבים עד שהשוקולד נמס כולו. .


23

מצננים מעט. מעבירים לקערת מערבל. מוסיפים חמאה ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה חלקה ומעט אוורירית. מוסיפים את הרום/ הברנדי ומערבלים עד לקבלת קרם חלק. אחיד ואוורירי. משהים במקרר 6-8 שעות לפני השימוש.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים