עוגה: ממסים במקרוגל, או בסיר על האש את השוקולד והחמאה. מוסיפים לתערובת השוקולד את הסוכר והביצים אחת אחת, ואת שאר המצרכים..
2
משמנים תבנית בקוטר 20 ושופכים לתוכה את התערובת..
3
אופים בחום 180 כ -25 דקות. העוגה תישאר מעט רכה בפנים וזה בסדר..
4
בזמן האפייה מכינים את הגאנ'ש - מחממים את השמנת עד לסף רתיחה ומוסיפים את השוקולד... מערבבים עד שנוצר רוטב חלק. מצננים אותו בחום החדר עד ששופכים אותו על העוגה..
5
אחרי האפייה מחוררים מעט את העוגה ושופכים עליה את הגאנ'ש..
6
מכינים את העוגה יום לפני ההגשה. רצוי להוציא את העוגה מהמקרר כ-20 דקות לפני ההגשה..
1
עוגה: ממסים במקרוגל, או בסיר על האש את השוקולד והחמאה. מוסיפים לתערובת השוקולד את הסוכר והביצים אחת אחת, ואת שאר המצרכים..
2
משמנים תבנית בקוטר 20 ושופכים לתוכה את התערובת..
3
אופים בחום 180 כ -25 דקות. העוגה תישאר מעט רכה בפנים וזה בסדר..
4
בזמן האפייה מכינים את הגאנ'ש - מחממים את השמנת עד לסף רתיחה ומוסיפים את השוקולד... מערבבים עד שנוצר רוטב חלק. מצננים אותו בחום החדר עד ששופכים אותו על העוגה..
5
אחרי האפייה מחוררים מעט את העוגה ושופכים עליה את הגאנ'ש..
6
מכינים את העוגה יום לפני ההגשה. רצוי להוציא את העוגה מהמקרר כ-20 דקות לפני ההגשה..